Briose din foietaj cu umplutura sarata

Aducem sa se intalneasca niste aluat de foietaj cu niste cas gustos, adaugam niste kaiser grasut si apetisant si punem pe masa niste briose aburinde. Stiti cum sunt briosele astea? Crocante la suprafata si delicios de moi si gustoase la interior! Parol!

Briose din aluat foietaj cu umplutura sarata.

Briose din aluat foietaj cu umplutura sarata.

Brioşe cu aluat de foietaj

O gustare care se pregăteşte imediat, numai bună la un meci, lângă bere.

Ingredientul principal este aluatul de foietaj, iar pentru umplutură 3 ouă, caş de la borcan,kaiser. Mergea nişte ceapă verde dar nu a fost vreme de fugit la piaţă.

În tava de brioşe, unsă cu unt, am aşezat pătrăţele de aluat. Unele le-am pus mai mari, să întorc peste umplutură.

Umplutura: 3 ouă bătute bine, caş de la borcan, kaiser.

Reteta completa o gasiti aici:http://inbucatariamea.wordpress.com/2011/04/05/briose-cu-aluat-de-foietaj/

Advertisements

2 thoughts on “Briose din foietaj cu umplutura sarata

Comments are closed.