Briose aperitiv cu branza sarata

briose_aperitiv_cu_branza_sarata

 

Briosele aperitiv sunt foarte aspectuoase pe o masa festiva dar pe langa faptul ca sunt ochioase sunt foarte usor de facut. Si, pe langa faptul ca sunt usor de facut sunt super potrivite pentru pachetul cu mancare pentru scoala sau pentru serviciu. Nu te murdaresti pe maini cand le mananci, incap in cutiuta de mancare, sunt satioase, gustoase si apetisante. Noi servim briose aperitiv pe post de cina si pot spune ca intotdeauna au fost un succes de necombatut.

BRIOSE ALBE CU BRANZA

Au iesit super bune, o combinatie senzationala. Excelent aperitiv.
Necesar: 150 g margarina, 4 oua, 600 g branza sfaramicioasa sarata (dar nu de burduf), 200 g faina, 1 plic praf de copt, 4-5 lg iaurt, 50 ml lapte,  1 lg seminte de chimen, cateva fire de marar, 2 fasii de ardei rosu.
Am batut oualele si le-am amestecat cu margarina topita, cu branza zdrobita, cu iaurtul si laptele.
Advertisements