Brioşe cu vişine

Mmm, briose cu visine! Proaspete, conservate, congelate, din compot…puteti folosi visinele in orice forma a lor!

Andreea Pintea

Rapid, uşor de preparat şi totul se întâmplă într-un singur bol, deci puţine vase de spălat. Această reţetă este favorita noastră în materie de brioşe, întrucât brioşele nu sunt foarte dulci, sunt aromate atât de la zahărul brun cât şi de la vişine, iar eu le pot pregăti dimineaţa în doar jumătate de oră pentru a ne bucura de un mic dejun proaspăt şi delicios.

Ingrediente – 8 bucăţi

115 grame făină

1 plic praf de copt

puţină sare

25 grame zahăr brun

1 ou

175 ml lapte

45 ml ulei

2 linguriţe scorţişoară

120 grame vişine fără sâmburi

Preparare

Preîncălzim cuptorul la 190 de grade şi pregătim 8 forme de brioşe cu hârtiuţele aferente.

Toate ingredientele, mai puţin fructele, se mixează într-un bol până când se obţine o consistenţă fină şi toate ingredientele sunt încorporate – aproximativ 2-3 minute.

Adăugăm fructele şi amestecăm uşor. Umplem formele de brioşe cam…

View original post 87 more words

Advertisements